Waarom DrummenOnline?

DrummenOnline is het eerste echte online drumportaal van Nederland. Door op deze site regelmatig gratis nieuwe tips, artikelen en video's te plaatsen, wil ik met DrummenOnline het 'leren drummen' toegankelijk maken voor iedereen via het internet.

Drummer Thomas Goudswaard

Mijn naam is Thomas Goudswaard. Ik heb 8 jaar bandervaring en ik geef ook drumles aan huis. Zelf ben ik begonnen met drumlessen aan een muziekschool. Na enkele jaren les gehad te hebben kwam ik in mijn eerste schoolbandje terecht. Na enkele optredens met die band kwam ik uiteindelijk bij de band waarmee ik ontzettend veel mooie optredens heb mogen doen.

We hebben door heel Nederland gespeeld, zijn winnaar van Noord-Holland pop Live geworden en we in zalen als Paradiso en De Melkweg hebben gespeeld. In de loop der jaren heb ik dus aardig wat ervaring opgedaan in het muzikale circuit. Mijn ervaringen wil ik graag met jou delen via drummenonline.nl.

En dan niet met les aan huis, want het mooie van internet is dat iedereen zijn eigen lestijden kan bepalen. Dus niet 1 dag per week een (half) uurtje les, maar 24/7 de beschikking over mij als je persoonlijke drumleraar :-)

Meer weten? Neem contact op!

Gebruik onderstaand formulier en je krijgt een persoonlijke reactie van mij: