Snel en simpel leren drummen, zonder ervaring!

Geen saaie theorie. Geen uurtje factuurtje. 24/7 Toegang tot al het lesmateriaal!

Drumles vanuit de praktijk

Mijn naam is Thomas Goudswaard en ik wil je graag leren hoe je op een leuke en snelle manier kunt leren drummen. Zelf drum ik al meer dan 12 jaar en heb in totaal zo'n 8 jaar bandervaring.


Ik ben begonnen vanaf mijn 13e met drumles, maar heb pas echt goed leren drummen toen ik in een band ben gaan spelen. Door in de praktijk aan de slag te gaan en regelmatig liedjes te spelen, kwam ik er achter dat er veel handigere manieren waren om te drummen, dan ik via de ''klassieke school'' geleerd had.


Omdat ik anderen graag wil behoeden voor deze onnodige hoeveelheid lessen, heb ik dit terugvertaald in een eigen online trainingsprogramma. Hierdoor kun je profiteren van mijn 'verloren jaren' en kan je direct op een effectieve en leuke manier leren drummen.


Waarom de DrummenOnline Basiscursus?

In deze basiscursus krijg je toegang tot instructievideo's, oefeningen, noten en daarnaast leer je al direct om met meerdere (bekende en onbekende) liedjes mee te spelen. Daarnaast zal je na deze cursus ook al in staat zijn om je eigen beats en nummers te maken. Je kunt jouw nieuw geleerde drumskills dus meteen in de praktijk brengen!


Deze cursus is de meest volledige basiscursus drummen die je op het internet zal vinden. Met mijn jaren drumervaring ben ik maanden bezig geweest om de best mogelijke basiscursus te creëren, zodat jij straks echt aan de slag kan gaan met drummen.

Volg je eigen Tempo

Doorloop de lessen op je eigen tempo. De video's en het lesmateriaal zijn altijd voor jou beschikbaar.

Snel van start

Door duidelijke basislessen kan je snel beginnen en meerdere liedjes meespelen!

Overal te volgen

De gehele cursus is op PC, Tablet én mobiel te bekijken, waar je ook bent :-)

Duidelijke Lessen

Het bijbehorende bladmuziek is allemaal te downloaden als PDF. Je leert dus ook alle noten!

Altijd je persoonlijke drumleraar

Vragen, ideeën of suggesties? Je kunt altijd contact opnemen met mij, jouw persoonlijke drumleraar.

Lage kosten (bespaar ruim €900,-)

Voor een kleine eenmalige investering heb je onbeperkt toegang tot materiaal wat je bij een muziekschool in zo'n 40-50 lessen leert (dat kost al snel zo'n €1000,-)

Wil jij ook leren drummen? Je kan meteen beginnen!

Door aan de slag te gaan met deze basiscursus kan je in korte tijd meerdere liedjes meespelen en aan de slag gaan met je eigen beats.

Oefen op je eigen tijd. Je hoeft dus geen afspraken te maken met een drumleraar en je hoeft ook niet bang te zijn de oefening niet goed meer te weten.

Je kunt alle video's namelijk onbeperkt bekijken, zodat je een echte drummer kan worden. Oefening baart kunst, en daar help ik je graag bij :-)

Anderen over DrummenOnline:

"Thomas geeft leuk les!"

Thomas geeft heel leuk les en ik vind het altijd gezellig met hem. Ook is hij geduldig als ik iets niet snap en hij legt het dan goed aan me uit. Het blijft altijd leuk met hem.

Diego de Jong

"Deze cursus is echt top"

Bij optredens van mijn broer zijn band zat ik altijd mee te doen met de drummer. Daarom had ik zoiets van, laat ik ook eens leren drummen. Deze cursus is echt top om dat te leren!

Tess van Beusekom

"Een hele professionele cursus"

Ik ken Thomas al langer en ik moet zeggen dat hij deze cursus heel leuk en professioneel in elkaar heeft gezet. Hij pakt dit heel serieus aan en ik heb nu al zoveel geleerd.

Jordy Picavet

"Muzieklessen zijn duur... dit niet!"

Erg lang getwijfeld om drumlessen te nemen, omdat ik de prijs van muzieklessen nogal hoog vind. De cursus van Thomas bood mij de perfecte uitkomst en de cursus is nog leuk ook!

Joris Cassee

"Goede begeleiding in de cursus"

Vroeger wel eens wat geoefend op een drumstel. Na jaren weer besloten om deze hobby op te pakken. De begeleiding van de drumcursus heeft mij daarbij echt uitkomst geboden. Dankjewel

Cyriel Prumper

"Professioneel en gedreven"

Thomas is ontzettend gedreven en is een kei in zijn vak. In zijn cursus zie je terug hoe professioneel hij is en hoe goed hij het drummen kan overbrengen aan anderen.

Martijn van Tongeren

Begin direct met drummen!

100% Garantie

Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent met de cursus. Natuurlijk kun je me altijd mailen met suggesties die ik eventueel kan toevoegen, maar mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met de cursus, dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

Veelgestelde Vragen

[phx_faq_list id=1499867678]