Wil jij graag beter leren drummen op een leuke en uitdagende manier?

Mijn naam is Thomas Goudswaard en ik wil je graag leren hoe je op een leuke en snelle manier kunt leren drummen. Zelf drum ik al meer dan 13 jaar en heb in totaal zo'n 8 jaar bandervaring.


Ik ben begonnen vanaf mijn 13e met drumles, maar heb pas echt goed leren drummen toen ik in een band ben gaan spelen. Door in de praktijk aan de slag te gaan en regelmatig liedjes te spelen, kwam ik er achter dat er veel handigere manieren waren om te drummen, dan ik via de ''klassieke school'' geleerd had.


Omdat ik anderen graag wil behoeden voor deze onnodige hoeveelheid lessen, heb ik dit terugvertaald in een eigen online drumprogramma. Hierdoor kun je profiteren van mijn 'verloren jaren' en kan je direct op een effectieve en leuke manier leren drummen.

Het nadeel van "ouderwetse drumles"

Een drumleraar kost al gauw zo'n 30 euro per les of per uur, wat neerkomt op meer dan 1500 euro per jaar... En dat voor maar 1 les per week! Je betaalt bij een muziekschool meer dan 100 euro per maand en kunt terwijl je aan het oefenen bent niet eens terugvallen op je docent. Je kunt natuurlijk drumboeken kopen, maar ook daar zit geen enkele vorm van begeleiding bij en zonder het voorbeeld daadwerkelijk te zien blijft het lastig om echt beter te leren drummen.


Zelf heb ik duizenden uren achter mijn drumstel gezeten en ben ik er achter gekomen dat je verreweg het meeste leert door simpelweg veel te drummen. Maar tijdens het spelen kan het lang duren voor je een bepaalde techniek goed onder de knie krijgt. Daarom heb ik besloten om stap-voor-stap video's te maken om ook de geavanceerdere drumtechnieken aan je te leren.


Wil jij graag beter leren drummen?


 • Wil je zelf beslissen wanneer je je lessen volgt en zelf kiest of je een les 1 keer bekijkt of wel 8 keer?
 • Heb je geen zin om verplicht elke week naar drumles te moeten?
 • Vind je drumlessen vaak te duur?
 • Wil je meer liedjes mee kunnen spelen, maar denkt dat je niet genoeg skills hebt?
 • Denk je dat het moeilijk is om beter te worden in drummen?
 • Denk je dat je geen talent hebt om een weergaloze drummer te worden?
 • Ben je ervan overtuigd dat het te lang duurt om een goeie drummer te worden?
 • Wil je spelenderwijs beter worden?
 • Wil je je vrienden en familie verbazen met jouw drumskills?
 • Wil je misschien zelfs wel in een band spelen en live optreden?

Dan heb ik iets tofs voor je!

Geen poespas, geen overbodige saaie lessen, maar de leukste en snelste weg naar jouw gevorderde drumskills!

Ik heb o.a. het volgende voor je klaarstaan:

 • Essentiële drumvaardigheden waarmee jij in een mum van tijd een veel betere drummer wordt
 • Cruciale tips voor een goede houding achter het drumstel en het vasthouden van je stokken, wat je op de lange termijn een hoop ergernis en blessures voorkomt!
 • Je ledematen onafhankelijk van elkaar te gebruiken, wat je van een basic drummer in één keer een gevorderde drummer maakt
 • Welke fouten ik vroeger heb gemaakt, zodat jij die kunt voorkomen
 • Belangrijke tips en vaardigheden voor het spelen in een band
 • Hoe je technische skills op een leuke manier in je drumspel kunt verwerken.
 • Hoe je je eigen drumsolo's kunt bedenken, opbouwen en uitvoeren
 • Songs voor gevorderde drummers mee te spelen
 • Handige trucjes waarmee je drumspel direct een stuk professioneler klinkt

Klaar voor jouw volgende Drumniveau?

Lifetime Toegang

Als lid heb je lifetime toegang tot alle video's, updates, muziek en extra's! En het mooie daaraan is dat alle toekomstige updates en video's zijn inbegrepen in je lidmaatschap!

Altijd, Overal En Op Elk Device

Je kunt alle video's bekijken op PC, laptop, smartphone en tablet. Log in, open een van de video's en speel mee! Drumles volgen was nog nooit zo eenvoudig!

Groeiende Collectie Video's

Elke week worden er exclusief voor leden nieuwe video's geüpload. Naast talloze breaks en beats zul je ook van alles leren over bijvoorbeeld double bass drumming, odd-time signatures, onafhankelijkheid, solo's en meer!

DrummenOnline Community

Stel vragen, help anderen, deel ideeën en verdien Karmapunten in onze DrummenOnline Community! Van elkaar kun je een hoop leren!

Exclusieve Aanbiedingen

Als lid van DrummenOnline krijg je toegang tot allerlei exclusieve aanbiedingen. Je krijgt als lid bijvoorbeeld korting op producten! Zo verdien jij je lidmaatschap weer terug :-)

Duidelijke Drumnoten

De videolessen worden ondersteund door PDF's met muzieknoten, zodat jij elke oefening makkelijk kunt meelezen en de oefeningen altijd als naslagwerk hebt.

Lifetime toegang tot een groeiende collectie video's

Als lid krijg je onbeperkt toegang tot een groeiende verzameling drumvideo's. Je hoeft dus niet wekelijks te wachten tot je weer naar drumles kunt, maar kunt zelf uitzoeken wat je wilt leren en wanneer je dat wilt leren. Bovendien kun je alle video's op je smartphone, laptop, computer of tablet bekijken! 

Het Complete Lidmaatschap

In dit lidmaatschap leer je meer dan alleen beats en breaks. We gaan namelijk ook aan de slag met ongewone maatsoorten, double bass drumming, onafhankelijkheid, songs, technische vaardigheden en meer! Het lidmaatschap bevat nu al meer dan 50 drumlessen en er komen elke week nieuwe lessen bij!

DrummenOnline Community

Drummen kan een eenzame hobby zijn. Maar nu niet meer! Kom in contact met andere drummers, deel je technieken met elkaar en krijg antwoord op vragen die je leadzanger of basgitarist nooit zou kunnen beantwoorden!
Ik ben echt blij dat ik met al m'n vragen bij Thomas terecht kan! Ik studeer nu en heb niet altijd tijd om te drummen, maar omdat ik die video's altijd kan bekijken kan ik oefenen wanneer ik wil.
Diego
Eindelijk een online manier om gevorderde drumlessen te volgen! Ik kan al het een en ander spelen, dus ik was niet op zoek naar alleen een basiscursus. Dit is perfect.
Cyril Prumper
Thomas is super betrokken en heeft me enorm goed geholpen met zijn video's.
Jordy Picavet
€ 39,95,-
€ 14,95

Word DrummenOnline Member!

Kom bij DrummenOnline en krijg toegang tot al mijn drumvideo's! En dat beperkt zich niet alleen tot de video's die nu al te bekijken zijn. Er worden wekelijks nieuwe video's geplaatst over alles wat met drummen te maken heeft, zodat jij de lessen kunt uitkiezen die je wilt! Leer van de lessen, gebruik je creativiteit om je eigen drumspel nog verder te ontwikkelen en deel je ervaringen met andere drummers! Zin om te rocken?


Ik heb een speciale introductieprijs van 14,95 per maand. Binnenkort zal de prijs omhoog gaan naar 39,95 per maand, maar als je je nu inschrijft, zul je altijd slechts 14,95 betalen.

Niet goed? Geld terug!

Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent met je lidmaatschap. Natuurlijk kun je me altijd mailen met suggesties die ik eventueel kan toevoegen, maar mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je volledige aankoopbedrag terug op je rekening.