Elke maand beter worden in Drummen?

Krijg onbeperkt toegang tot al mijn drumvideo's met elke maand nieuwe toevoegingen op gebied van bijvoorbeeld X, X en X. Daarnaast worden regelmatig nieuwe meespeelvideo's toegevoegd, waardoor je altijd weer met nieuwe video's aan de slag kunt!

Direct Toegang

Stop met te veel betalen aan drumles!

Mijn naam is Thomas Goudswaard en wil jou leren hoe je in korte tijd veel beter kunt gaan drummen. Ik begon op mijn 13 al met drummen. Maar ik ben pas echt goed gaan drummen toen ik in een band ging spelen. Door in de praktijk aan de slag te gaan en regelmatig liedjes te spelen, kwam ik er achter dat er veel handigere manieren waren om te drummen, dan ik via de ''klassieke school'' geleerd had.


Daarom heb ik nu het Drummenonline Lidmaatschap ontwikkeld. Hiermee kan je onbeperkt, op ieder apparaat, 24/7 gebruik kan maken van mijn nieuwste drumlessen (gebaseerd op de praktijk). Met de onbeperkte toegang tot mijn drumvideo's kan je in enkele dagen bizarre vooruitgang boeken waar je bij de ouderwetse drumscholen soms wel maanden voor nodig hebt.


Drum Mail


Drum MailDit is wat je krijgt als Drummenonline Lid

Onbeperkt toegang to Drumflix (t.w.v. 595 euro)

Je krijgt onbeperkt toegang tot Drumflix: jouw Netflix op gebied van drummen! Elke maand worden nieuwe lessen toegevoegd waardoor je jezelf blijft ontwikkelen op het gebied van o.a.: Double bass drummen, het spelen van solo's, nieuwe liedjes om mee te spelen, blessurevrij drummen, onafhankelijkheids training en heel veel nieuwe beats en breaks.

BONUS: Basiscursus drummen t.w.v. 297 euro

Begin je pas net met drummen? Geen probleem! Mocht je nog niet gestart zijn met de basiscursus drummen, krijg je die er nu gratis bij!

Deze basiscursus bevat alles wat je nodig hebt om vanaf de basis te leren drummen. Normaliter doe je hier minstens een jaar over via reguliere drumlessen, maar met deze videocursus bepaal je zelf je eigen tempo!

BONUS: Hoe drum je in een band? (t.w.v. 97,-)

Wat veel mensen vergeten wanneer ze gaan drummen is dat de drums het belangrijkste instrument is wat de band draagt. Je bepaalt wanneer de band begint, je bepaalt het ritme, het tempo en eigenlijk alles waar de nummers om draaien.


Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe je je gedraagt in een band en hoe je een band succesvol maakt. Dit is iets wat je op je muziekschool niet leert, maar wat misschien wel het aller belangrijkste is als je muziek gaat maken met anderen.

"Goede begeleiding in de cursus"

Vroeger wel eens wat geoefend op een drumstel. Na jaren weer besloten om deze hobby op te pakken. De begeleiding van de drumcursus heeft mij daarbij echt uitkomst geboden. Dankjewel

Cyriel Pumper

"Thomas geeft leuk les!"

Thomas geeft heel leuk les en ik vind het altijd gezellig met hem. Ook is hij geduldig als ik iets niet snap en hij legt het dan goed aan me uit. Het blijft altijd leuk met hem.

Diego de Jong

"Muzieklessen zijn duur... dit niet!"

Erg lang getwijfeld om drumlessen te nemen, omdat ik de prijs van muzieklessen nogal hoog vind. De cursus van Thomas bood mij de perfecte uitkomst en de cursus is nog leuk ook!

Joris Cassee

Drummers united!

Er is altijd maar één drummer... By the way, drummers do get the girls ;-)

In je omgeving kom je waarschijnlijk meer dan genoeg mensen tegen die gitaar of keyboard spelen. Drummers zijn vaak een stuk zeldzamer... Daarom krijg je als DrummenOnline lid ook toegang tot onze besloten community!

In deze community kom je in contact met andere drummers, kan je tips met elkaar delen, vragen stellen of gewoon gezellig met elkaar in contact komen.

Kennis delen

Leer van andere drummers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je drumvideo's

Successen vieren

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Netwerken

Word vrienden met andere drummers!

Samenwerken

Samen een toffe jamsessie doen? 

Regionale meetups

Ontmoet andere drummers uit jouw regio!

Klaar om aan de slag te gaan met Drummen?

Maand

 • € 35,-

  19 p/m

  Krijg toegang tot het volledige Drummen Online lidmaatschap!

  Kwartaal

 • € 130,-

  49 p/k

  Krijg toegang tot het volledige Drummen Online lidmaatschap!

  Jaar

 • € 420,-

  189 p/j

  Krijg toegang tot het volledige Drummen Online lidmaatschap!