5 redenen om online te leren drummen
05 juli 2017 

5 redenen om online te leren drummen

Waarom online leren drummen? Omdat er zoveel voordelen aan zitten. Drummen kun je tegenwoordig namelijk heel eenvoudig thuis leren.  Je hoeft niet meer naar een muziekschool om eens per week een half uurtje les te krijgen. Met online drumles kun je leren drummen waar en wanneer jij dat wilt.  Waarom? Dat ga ik je hier uitleggen.

1. Leren drummen wanneer jij dat wilt

Het ligt een beetje voor de hand, maar met online drumles kun je leren drummen wanneer jij dat wilt. Bij een muziekschool krijg je ongeveer een half uurtje les. Vervolgens krijg je huiswerk mee dat je in de komende week thuis kan oefenen. De week erna speel je voor wat je geleerd hebt en krijg je nieuw huiswerk mee. Daar is natuurlijk niets mis mee en je kunt op deze manier zeker leren drummen. Echter, je kunt veel sneller en efficiënter leren drummen als je kunt leren wanneer jij dat wilt. Met deze online drumcursus heb je direct toegang tot een bibliotheek aan oefenmateriaal, video’s, bladmuziek en inspiratie. Het is dus niet elke week teren op een enkele oefening. Of het nou op je tablet, laptop of computer is…je kunt de video’s altijd bekijken wanneer dat jou uitkomt.

2. Iedereen kan leren drummen

Met de eenvoud van deze online drumcursus kan iedereen leren drummen. Je hebt geen ervaring nodig om te leren drummen. Uiteraard is een drumstel wel handig. Mocht je op het punt staan om een drumstel aan te schaffen, lees dan eerst even DEZE tips.

Natuurlijk zal de een meer aanleg hebben en lessen sneller oppakken, maar echt iedereen kan leren drummen. Stap voor stap leer ik je drummen. Je ambitie is misschien om een beroemde drummer te worden, of je wilt gewoon een leuke hobby om je energie in kwijt te kunnen. Deze cursus is voor iedereen. Je hoeft voor de cursus niet eerst op een bepaald niveau te zitten voordat je de video’s en lessen kunt begrijpen. Althans, niet voor de drumcursus op deze website. De lessen beginnen vanaf 0 en leren jou alle skills om echt muziek te maken. Het leukste is natuurlijk om met jouw favoriete nummers mee te spelen of zelf muziek te maken en dat is precies het doel van de cursus.

3. Online drumles scheelt je een hoop geld

Ook het kostenplaatje is in het voordeel van de online drumcursus. Bij een klassieke drumschool betaal je per les een behoorlijk bedrag, terwijl je bij deze online drumcursus eenmalig een bedrag betaald, en je je leven lang toegang hebt tot de lessen. En toegang tot je eigen drumleraar, wat me direct bij het volgende punt brengt.

Coins

4. Altijd je persoonlijke drumleraar

Je zult misschien denken: “online drumles is onpersoonlijk”. Maar dat is zeker niet het geval. Je kunt mij altijd bereiken en ik zal altijd proberen om jouw vraag te beantwoorden en je verder te helpen in jouw drumcarrière. In feite heb je dus de voordelen van beide werelden. Een persoonlijke drumleraar die je altijd kunt bereiken, plus onbeperkte toegang tot al het lesmateriaal.

5. Toegang tot de drummenonline community

Naast mij als je persoonlijke drumleraar krijg je ook automatisch toegang tot de drummenonline community. In deze community heb je de kans om andere drummers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen of simpelweg nieuwe vrienden maken. In de community kun je over alles praten wat met drummen te maken heeft, of over totaal andere zaken natuurlijk ;)

team

Over de schrijver
Reactie plaatsen