Pokemon Theme Song Drummen

De rage zal niemand zijn ontgaan. Pokemon GO is een gigantische hype en zal voor veel mensen een nostalgisch gevoel geven.. Pikachu, Charmander, Bulbasaur en Squirtle, ze zijn allemaal van de partij. In Nederland kwam de rage op door de Anime serie op tv. De intro song hiervan is heel bekend en ik denk dat veel van jullie de theme song helemaal mee kunnen zingen. Maar je kunt deze natuurlijk ook meeDRUMMEN. Hieronder alvast de video waarin ik meedrum met deze Pokémon Theme Song. Ook heb ik de intromovie van de anime serie in het filmpje verwerkt. Beelden die de meeste van jullie denk ik wel herkennen. Er zit een cartoon filter over de drumclip heen. Dat vond ik wel leuk passen bij het cartoon thema van pokemon :-)

Later zal ik een tutorial filmpje maken met hoe je zelf deze theme song mee kan spelen. Vanwege de hype rond Pokemon GO dacht ik dat het leuk zou zijn om ‘even’ de song mee te drummen en op de website en facebook te zetten. Dat viel me nog tegen! Er zitten best veel kleine breaks in die qua timing precies aansluiten bij de andere instrumenten en de zang. Vandaar dat ik jullie wil uitleggen hoe je deze theme song zelf mee kan drummen.

Voor nu, hieronder de video (nog zonder uitleg). Veel kijkplezier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen