Single Stroke Workout Deel 2

In Deel 1 van de Single Stroke Workouts heb ik je al uitgelegd hoe je deze oefeningen moet spelen. In dit tweede deel gaan we hierop verder. Ik geef je weer 8 nieuwe oefeningen, maar deze zijn iets pittiger dan die uit deel 1. In de oefeningen staan nu namelijk wat meer accenten.

Als je deze acht oefeningen ook op een bepaald tempo kunt spelen, kun je gaan proberen om alle oefeningen achter elkaar te spelen. Dan speel je dus 1 keer oefening 1, 1 keer oefening 2, etc. etc. Ik ga er verder niet teveel woorden aan toevoegen. Bekijk de video en download onderstaand PDF-bestand voor de sheetmusic. Veel plezier!

Sheet Music >>> Single Stroke Workout Deel 2

Over de schrijver
Danny Maes
Door

Danny Maes

op 30 Sep 2018

Dag Thomas! Dit is mijn derde poging om met jou in contact te komen. Ik ontvang jouw mails wel maar als ik jou een reply doe, blijkt die "non delivered". Onbegrijpelijk voor mij en dat maakt communicatie tussen ons zo goed als onmogelijk! Ik hoop maar dat het langs deze weg wel werkt?!? Danny.

Reactie plaatsen